Skip to content

Een haard in de keuken: een populaire sfeermaker!

Bent u op zoek naar wat meer sfeer in uw keuken? Dan kan een haard of houtkachel uitkomst bieden! Een haard in de keuken geeft namelijk enorm veel sfeer en is een echte interieurtrend. Voor iedere wens en keukenstijl is er een geschikte haard met schouw te vinden. Bij Anneke Dekkers bent u aan het juiste adres voor klassieke, landelijke en tijdloze schouwen. Liever een schouw op maat? Dat kan natuurlijk ook!

De knusse sfeer van een haard

Er is niets heerlijker dan het ruiken van de houtgeur en het horen knapperen van houtblokken. En dan te bedenken dat u deze sfeer in uw eigen keuken heeft! Tijdens het koken of het diner de warmte van de haard zien en voelen. Heerlijk toch?

Een echte eyecatcher

Een doorkijkhaard is naast de ultieme sfeermaker ook ideaal als ruimteverdeler tussen de eetkamer en keuken. Heeft u bijvoorbeeld al eens gehoord van een hangende glashaard? Een prachtige eyecatcher op een kook- of keukeneiland. Een andere optie is een haard op tafelhoogte, die zorgt voor een ontspannen sfeer aan de keukentafel.

Aanbod schouwen van Anneke Dekkers

Anneke Dekkers heeft een ruim assortiment schouwen. Wilt u een strakke, moderne of juist tijdloze uitstraling? Bekijk hier ons assortiment voor de schouw die past bij uw keukenstijl! Hulp nodig? Wij geven u graag een passend advies, bel 010-422 33 76.

Back To Top