Skip to content

Excellent Beurs Rotterdam 14 t/m 17 september 2017

Van 14 t/m 17 september 2017 kunt u weer genieten van het mooiste woon & lifestyle event. Voor de vierde keer wordt Rotterdam Ahoy omgetoverd tot een EXCELLENTE locatie. Veel hoogwaardige bedrijven uit de woonbranche, absolute topmerken en vooraanstaande designers en architecten tonen luxe mogelijkheden op het gebied van wonen en interieur. Daarnaast vindt u op de EXCELLENT woonbeurs prachtige tuinen, luxe auto’s, kunst en sieraden.

Openhaarden op de EXCELLENT Beurs

Daniëls Openhaarden is als dealer van Anneke Dekkers aanwezig op de EXCELLENT Beurs en nodigt u van harte uit om als gast aanwezig te zijn van 14 tot 17 september. Bij de stand van Daniëls Openhaarden kunt u terecht voor de laatste trends & inspiratie op gebied van wonen en interieur. Er worden prachtige moderne haarden gepresenteerd.

Wilt u een landelijk of klassiek interieur combineren met een moderne touch? Of andersom? Maak dan een afspraak en bezoek onze showroom met prachtige natuurstenen schouwen in Rotterdam. Wij adviseren u graag welke tijdloze schouw het best past bij uw wensen en interieur.

Kom ook naar de EXCELLENT Beurs

Wilt u toegangskaarten voor de reguliere beursdagen, dan kunt u contact met ons opnemen. De kaarten kunnen op zaterdag 2 en 9 september in de showroom van Daniëls Openhaarden worden opgehaald. De kaarten worden niet per post verstuurd en deze kunnen ook niet op de beursdagen zelf worden opgehaald. Zolang de voorraad strekt. VIP Tickets zijn verkrijgbaar via de ticketshop van de Excellent Beurs.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.excellentbeurs.nl

Back To Top