Skip to content

Kalkstenen schouw voor bij uw openhaard

Uniek aan de schouwen van Anneke Dekkers zijn de exclusieve en doorleefde steensoorten waarmee wordt gewerkt. O.a. diverse kalksteensoorten, oud en nieuw. In te passen in ieder interieur.

KALKSTEEN

Kalksteen heeft vele mogelijkheden. De oppervlakte van kalksteen is namelijk op verschillende manieren te bewerken. Zoals: dof, ruw, gezoet of gepolijst. De manier van bewerken heeft invloed op de diverse kleuren: crème, geel, bruin, rood, grijs en zwart.

KALKSTENEN SCHOUW VOOR UW BINNEN- OF BUITEN OPENHAARD

Onze kalkstenen schouwen zijn zowel binnen als buiten toe te passen. Een kalkstenen schouw geeft uw haard een landelijke en levendige sfeer. Daarnaast hebben wij in de collectie ook een aantal hardere kalksteensoorten die prachtig passen in een modern interieur. Met een kalkstenen openhaard kunt u uw interieur een landelijke, levendige of moderne sfeer geven.

DE SCHOUW VAN UW DROMEN BIJ UW OPENHAARD

Ook in detaillering van een kalkstenen schouw is alles mogelijk, bijvoorbeeld met een familiewapen, een schelp of een leeuw. Anneke Dekkers denkt graag met u mee met volledige aandacht en deskundig advies.

SHOWROOM HAARDEN EN SCHOUWEN

Wilt u weten welke Anneke Dekkers schouw bij uw wensen en uw interieur past? Maak een afspraak en bezoek onze showroom!

Back To Top