Skip to content

Klassieke schouw in een modern interieur

Bent u op zoek naar een haard die past bij uw moderne interieur? Maar bent u er nog niet helemaal uit welk type schouw hier het best bij past? Maak dan kennis met de modern klassieke woonstijl: het beste van twee werelden!

Modern klassiek interieur

Een modern interieur wordt meestal niet geassocieerd met een klassieke elementen. Maar wist u dat dit juist heel goed bij elkaar past? Strakke vormen en lijnen in combinatie met mooie oude elementen: dat is een echt modern klassiek interieur.

Sommige interieurs hebben een klassieke basis met een moderne inrichting. Andere interieurs hebben juist een moderne basis met een klassieke inrichting. Hoe dan ook, de combinatie van klassiek en modern is super sterk. Het versterkt elkaar en past uitstekend.

Prachtige interieurstijl

Een modern klassiek interieur straalt een sfeer van luxe, professionaliteit en volwassenheid uit. U kunt een modern klassiek interieur creëren in het gehele huis of in maar één ruimte van het huis. De keuken, de woonkamer, de slaapkamer of de hal lenen zich allemaal perfect voor deze prachtige interieur stijl.

  

Natuurstenen schouw in een modern interieur

Een natuurstenen schouw geeft uw haard een tijdloze en levendige sfeer. In onze collectie hebben we een aantal hardere natuursteen soorten die prachtig passen in een modern interieur.

Kijk voor meer inspiratie op makeover.nl

Back To Top