Skip to content

Schouw Monarque avec Trumeau voor bij uw openhaard

Bent u op zoek naar een imposante schouw voor bij uw openhaard? Maak dan kennis met schouw Monarque avec Trumeau. Een prachtig grote en imposante kasteelschouw met een nostalgische knipoog naar het verleden. Monarque avec Trumeau komt oorspronkelijk uit Frankrijk en wordt met de hand prachtig bewerkt. Een absolute blikvanger in uw interieur!

Monarque avec Trumeau kasteelschouw bij Anneke Dekkers

De kasteelschouw wordt gemaakt van antieke steen en is leverbaar in diverse afmetingen. Daarnaast kunt u Monarque avec Trumeau optioneel voorzien van uw familiewapen. Zo kunt u de schouw dus compleet naar uw hand zetten. Daarnaast is het ook mogelijk de schouw te voorzien van een bijpassende haard.

Collectie imposante schouwen

Bij Anneke Dekkers in Rotterdam vindt u prachtige imposante schouwen, die afkomstig zijn uit oude Franse boerderijen, landhuizen en kastelen uit de 19e eeuw. In onze grote collectie schouwen vindt u schouwen met een chique en authentiek uiterlijk. Of u nu op zoek bent naar een klassieke schouw met details of u juist een moderne schouw met een rustige en strakke uitstraling zoekt.

Back To Top