Skip to content

Uitgelicht: schouw Cuisine voor in uw keuken of woonkamer

Niets is heerlijker dan het ruiken van de houtgeur en het horen knapperen van houtblokken. En dan te bedenken dat u deze sfeer in uw eigen keuken heeft! Tijdens het koken of het diner de warmte van de haard zien en voelen. Heerlijk toch?

Open haard in uw keuken

Een haard in de keuken geeft enorm veel sfeer en is een echte interieurtrend. Voor iedere wens en keukenstijl is er een geschikte haard met schouw te vinden. Bij Anneke Dekkers bent u aan het juiste adres voor klassieke, landelijke en tijdloze schouwen. Liever een schouw op maat? Dat kan natuurlijk ook!

Schouw Cuisine Extra

Onze schouw Cousine Extra is een prachtige schouw die perfect past in zowel uw keuken als woonkamer. Deze kasteelschouw komt oorspronkelijk uit Frankrijk en is geheel volgens de traditie met de hand gekapt. Zo blijven de details en de natuurlijke uitstraling behouden.

De schouw kunt u in verschillende steensoorten uit laten voeren zoals marmer en kalksteen. U bepaalt zelf de afmetingen zodat de schouw eenvoudig in uw woning te plaatsen is. Wil u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Back To Top