Skip to content

Vier het voorjaar met buitenhaard

De lente is begonnen en de zomertijd is ingegaan: met de lange zomeravonden in het vooruitzicht is het tijd uw tuin helemaal op orde te maken. Misschien is uw tuin al klaar voor mooi weer, maar in Nederland kunt u natuurlijk niet altijd rekenen op zwoele zomeravonden. U kunt die warmte en gezelligheid natuurlijk wel zelf creëren. Met een buitenhaard! Naast dit vlammenspel zit u altijd heerlijk warm, is het ‘s avonds nóg gezelliger en geniet u optimaal van het heerlijke buitenleven.

Een buitenhaard voor iedere tuin

Of u nu een moderne of klassieke tuin hebt, een grote veranda of juist een klein dakterras; een buitenhaard vormt altijd het sfeervolle middelpunt. Met een vuurkorf, tuinhaard of buitenhaard zorgt u niet alleen voor licht, maar ook voor warmte.

Schouw voor uw buitenhaard

Anneke Dekkers maakt gebruik van verschillende natuursteensoorten, zoals Belgisch hardsteen, kalksteen en marmer. Een bijzondere eigenschap van deze soort stenen is dat het uitstekend gebruikt kan worden voor de binnenruimte, maar ook perfect is voor gebruik in de buitenruimte. Ideaal dus voor uw buitenhaard. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Back To Top